Η εταιρεία μας Lamda Medical πρόσφερε στο δήμο Λαγκαδά 22 κουτιά αποθήκευσης απινιδωτών

Σε μια γεναιόδωρη κίνηση προς τον Δήμο Λαγκαδά προχώρησε η εταιρεία μας με έδρα τα Λαγυνά Lamda Medical, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης που τη διακατέχει.
Η εταιρεία μας Lamda Medical προχώρησε σε δωρεάν διάθεση 22 επιτοίχιων μεταλλικών κουτιών ασφαλείας και αποθήκευσης απινιδωτών προς τον Δήμο Λαγκαδά.

Η κίνηση της εταιρείας μας Lamda Medical, να προσφέρει τα επιτοίχια κουτιά αποθήκευσης απινιδωτών στον Δήμο Λαγκαδά, δίνει τη δυνατότητα να αποθηκευτούν οι απινιδωτές με ασφάλεια και να είναι διαθέσιμοι, προστατευμένοι και εύκολα προσβάσιμοι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Λαγκαδά πρόσφατα είχε προχωρήσει σε αγορά αυτόματων απινιδωτών, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει τα τοπικά αθλητικά σωματεία και τα κοινωνικά ιατρεία με τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα επιτρέψει την άμεση ιατρική φροντίδα σε όσους τη χρειάζονται, ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

«Η αγορά των απινιδωτών από το Δήμο Λαγκαδά υπογραμμίζει τη σημασία των προληπτικών μέτρων για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και η εταιρεία μας δεσμεύεται να παραμείνει προσηλωμένη και να στηρίξει ανάλογες προσπάθειες και στο μέλλον. Ευχόμαστε και οι άλλοι δήμοι της χώρας να μιμηθούν το παράδειγμα του Δήμου Λαγκαδά και να επενδύσουν σε απινιδωτές και σε άλλο απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό για την διασφάλιση και την προστασία της ανθρώπινης ζωής» τόνισε ο Μανώλης Λαμπάκης, ιδιοκτήτης της Lamda Medical.