Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Lamda Medical είναι συστάθηκε στις αρχές του 2022. Δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας, προμηθεύοντας ιατρικά αναλώσιμα και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό σε επαγγελματίες υγείας. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης.

Το μεγάλο φάσμα πιστοποιημένων προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές σε συνδιασμό με την εκπαιδευμένη ομάδα που στελεχώνει την εταιρεία, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να πληροφορεί, να συμβουλεύει και να προτείνει στους επαγγελματίες υγείας τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες τους.

Η ομάδα της Lamda Medical αναζητά καθημερινά νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες σε μια προσπάθεια να αναβαθμίζει συνεχώς την προϊοντική φαρέτρα της. Η Lamda Medical καθημερινά κατακτά μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά των ιατρικών αναλωσίμων με τρίπτυχο τη συνέπεια, τον επαγγελματισμό και τη γνώση.
Η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί την απόδειξη.

three clear beakers placed on tabletop
black stethoscope with brown leather case
refill of liquid on tubes
grayscale photo of tubes

ΣΤΟΧΟΣ

Πρωταρχικός στόχος της Lamda Medical είναι η εξασφάλιση της άριστης ποιότητας των προϊόντων που διαθέτει και ταυτόχρονα η διασφάλιση της καλύτερης εξυπηρέτησης μεταξύ των συνεργατών και πελατών της με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων και των προσδοκιών τους.

ΟΡΑΜΑ

Η διαρκή ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας με γνώμονα πάντα το σεβασμό προς τους συνεργάτες, τους προμηθευτές, τους εργαζομένους, την κοινωνία και το περιβάλλον.

  • Η βελτίωση της ποιότητα ζωής των πελατών.
  • Η συνεχής αναβάθμιση των προϊόντων και των υπηρεσιών της.
  • Η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες και συνεργάτες, βασισμένες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.
a woman in a white shirt holding a stethoscope